CHALLENGE VOOR BEDRIJVEN


Het zijn uitdagende tijden voor bedrijven. De wereld verandert steeds sneller en kennis veroudert in rap tempo. Iedere dag worden er keuzes gemaakt. De verleiding is groot om je daarbij te laten leiden door de waan van de dag. Challenge biedt multidisciplinaire teams met ambitieuze Young Professionals (HBO / WO) in het bezit van nieuwverworven kennis en een frisse blik.


Challenge!


Challenge werft en selecteert een multidisciplinair team van vier Young Professionals voor u. Zij worden gedurende het gehele traject begeleid door een business coach van Challenge. Na overeenstemming over de opdracht is het team enkele dagen in uw bedrijf voor gesprekken met u en uw medewerkers. Na deze gesprekken volgt verdere analyse van in- en externe factoren voor het schetsen van een compleet beeld. De resultaten met de concrete aanbevelingen worden binnen drie weken door het team aan u gepresenteerd.
Binnen twee maanden is het gehele traject afgerond.


Waarom?


Iets wat u altijd al had willen weten of laten uitzoeken? Het wordt door onze starters, met hun up-to-date kennis en out-of-the-box denken, geanalyseerd en aan u gepresenteerd. Het team levert een advies op professioneel niveau. U krijgt een volledig implementeerbaar plan en/of advies voor slechts €3000 (exclusief BTW), zonder dat het u uw kostbare tijd kost.


Laat u inspireren en verrassen!


Ervaar de krachtige koppeling tussen het reeds bekende en nieuwe inzichten. De kennis en power van de nieuwe generatie: de toekomst van uw bedrijf, als medewerker of als klant. Geïnteresseerd in het concept en wilt u meer weten? Dan komen wij graag in contact met u.